Wednesday, May 12, 2010

Sta je sa dobrim starim pismima?

Kad bolje razmislim, poslednje pismo sam napisala ... pa ne mogu da se setim... verovatno ujaku na Novom Zelandu dok nismo otkrili da i on ima svoj e-mail. Pre godinu ili dve sam poslala prijavu za posao nekome postom, ustvari htela sam da je posaljem ali nikad nisam otisla do poste.
Prijave za Tehnicki univerzitet u Becu sam slala iz firme pa se nisam priblizila posti... Razglednica imam gomilu ali nijednu nisam poslala vec godinama...
I prekjuce dodje nama neki tipicni amerikanac... jede u Meku i radije bi ceo dan sedeo u stanu nego da luta po Beogradu, nosi pantalone spusteno i kacket naopacke, celav je mali i debeo...onako... toliko je tipican amerikanac da bi to svako primetio sa kilometra... kao da mu je na celu zalepljena zastava i da pevusi God Bless America... i kupio je razglednice... i onda je Duda negde kupila markice i on je sve to uredno popunio, zalepio markice i... krenula je potera za sanducetom.
Da li ste primetili da nigde vise nema onih zutih sanducica za postu? Ranije ih je bilo i da na svakom cosku a sad je to lov na blago... Od Zemuna do Usca smo videli samo jedno sanduce i posto smo bili u kolima sa suprotne strane nismo mogli da stanemo i ubacimo razglednice.
I onda sam ja polako vozila do Usca pa negde levo desno pa okolo... i nigde...
Gde su nestali zuti postanski sanducici?

No comments: