Thursday, June 26, 2008

svakome po osmeh...

Jutros kad sam napisala gomilu recenica nestalo je struje na poslu tako da sad sve pishem ispocetka...
Nisam znala da ce moj post izazvati takve reakcije medju ljudima koje poznajem. Poenta svega je bila da se vi dobro nasmejete kao sto sam se i ja smejala dok sam ga pisala. Dejan kaze da je pisanje bloga dobar nacin za ispoljavanje frustracija i s obzirom na to da se ja osecam mnogo bolje posle jucerasnjeg posta videh da je u pravu...
Tanja, utishala sam sound receiver na 0 i uzivam... obicno to i radim ali od koleginicine nove frizure nesto mi se pokvario :))))
Ivana... ne marim mnogo za posledice... mozda ce onda devojka uciniti nesto da promeni svoj temperament ili ce samo biti zesce nadrkana na mene pa nece razgovarati samnom... sto uopste nije loshe. :))) I ne mogu da ne mislim na nju, devojka sedi 1.5m dalje od mene tacnije, prekoputa mene.

Koliko vidim moja karijera pisca je u usponu... sad josh samo da nastavim tim tempom.
Jesam li vam pricala kako moja koleginica i moja sefica pricaju sa svojim kompjuterima... i to na glas i josh se svadjaju... :))))
E da, josh jedna stvar koja me strasno iritira... zove me "koleginice" kao da radimo u socijalizmu... i kad sam joj rekla da to ne radi poshto me strasno iritira, da ja imam svoje ime i da me zove imenom, ona je rekla dobro i nastavila.
A sto srche kad jede supu i mljacka kao malo dete... da ne pricamo o neimanju manira za stolom i ponavljanju jedne te iste price kako njena mama ne zna da spremi pasulj a kako ona voli pasulj... od kad je doshla nova shefica imam tu srecu pa ne idem vishe sa doticnom na rucak. Mir i tishina...
Po njoj ona je proputovala pola sveta i godinama je zivela napolju... koju god zemlju sam ja spomenula ona je vec tamo "bila"... :))) kvazi je zivela godinu dana u Parizu u nekoj gostionici ne radeci nista... danas, najnovija prica, ona je zivela tamo godinu dana da bi naucila jezik (ne zna da sastavi recenicu na francuskom), da bi naucila da zivi samostalno (m'da, mama i tata su sve placali, zivot samostalno ne znaci da samo odesh od kuce i da ti se pare slivaju od kuce) i da bi prebolela veliku ljubav... u tom trenu sam pocela da se smejem iz petinih zila... nisam vishe mogla da izdrzim... :)))) svaki put kad spomenemo taj Pariz ona ima novu pricu... e da... bila je pre 3-4 godine u Parizu (dok je studirala) i ona je sa Madjarskim sengenom ostala tamo godinu dana... dobri poznavaoci viznog rezima Republike nam drage Srbije, kao sto sam ja, ce vam reci da pre 3-4 godine Madjarska nije bila u shengen zoni... tj. 1.5.2004 Madjarska je ushla u EU a u Shengen zonu 1.1.2008 .... da li je potrebna josh neka definicija moje drage koleginice?
Reci mi bilo sta, slazi me za bilo sta ali ako nesto znam onda je to vizni rezim... :D
Mislim da je poenta jucerasnje price da meni treba godisnji odmor i da ja nisam osoba koja moze da radi za 20 dana odmora godisnje.
Elem, ako neko zna za neki lezilebovicki posao negde u pizdincima... let me know
:)))
tako dragi moji, nastavite da se smejete... to je jedini lek za sve nevolje... mada i more u nekoj nepoznatoj zemlji pomaze :))))

No comments: